Behandlinger

Vipper
(Aldersgrænse 17år v/ eyelashes)

Hos MD Beauty tilbyder vi en lang række forskellige typer af vippe behandlinger, således at netop dit ønskede look kan kreeres. Vi er på forkanten med de nyeste teknikker og metoder, så netop du kan være garanteret det bedste og nyeste indenfor branchen. Så hvorend der er tale om eyelash extensions, lash lift eller lash & brow botox, så har du garanti for perfektionisme og kvalitet. For information om de enkelte behandlinger, kan du finde de gældende typer i under menuen. 
 

Negle
(Aldersgrænse v/ powergel 17år)

Hos MD Beauty har vi en bred viden indenfor en lang række forskellige negle behandlinger, hvorend der er tale om negleforlængelse, forstærkning, gelpolish eller nailart. Således vil netop dit ønskede negle look kunne kreeres. Vi er på forkanten med de nyeste teknikker og metoder, så du er garanteret negle indenfor perfektion og kvalitet. For information om de enkelte behandlinger, kan du finde de gældende typer i under menuen.


Pleje af vipper og negle

Vipper: Når du har fået påsat et nyt sæt eyelash extensions hertil også opfyldninger og lash lift, så må dine nye vipper ikke udsættes for vand, damp, solarium, damp eller sved indenfor de næste 24 timer, da holdbarheden ellers kan blive formindsket. Det frarådes at bruge olieholdige produkter i nærheden af dine eyelash extensions,da holdbarheden ellers formindskes, benyt derfor kun oliefri produkter og ingen mascara på de øvre eyelashes. Ved lash lift kan du dog rolig benytte mascara på dine vipper, og ligeledes opnå det unikke resultat. Vippebukker frarådes både ved eyelash extensions og lash lift, da det kan medføre tab og skader på dine vipper. 

Negle: Selvom du har fået lave akrylnegle, powergel, forstærkning eller gelpolish, så skal neglene aldrig ses som et redskab til f.eks. at åbne nødder eller dåser med, men derimod et unikt og smukt accessorie. Til at pleje dine negle uanset akryl, forstærkning eller gelpolish så anbefaler vi negleolien fra Magnetic samt vores SPA lotion, som med sin unikke formel bla. ikke indeholder parabener, parfume osv. Magnetic's negleolie kan trænge igennem alt på baggrund af de små molekyler, hvorimod negleolier fra Matas, Normal osv. indeholder store molekyler, som har svære ved at trænge ned igennem neglen. Negleolien fra Magnetic tilfører fugt og smidighed til dine negle, hvoraf knæk og andre skader reduceres. Vi anbefaler at man benytter negleolien 2-3 gange dagligt for optimal pleje af dine negle, du kan rolig massere olien ud til neglespidsen. Vores lotion er en multi funktionel lotion, som derfor også kan benyttes på kroppen. 

Sanzi-vippeserum: Hvorend du har eyelash extensions på, fået lavet lashlift eller blot dine egne naturvipper, så er den ultimative fugt og pleje en nødvendighed. Sanzi-Beauty vippeserum giver dig længere, fyldigere og stærkere vipper, og med den patenterede formel samt de ekstra tilsatte komplekse ingredienser, giver du dine øjenvipper de bedste muligheder. Med Sanzi-vippeserum for du mest kvalitet for pengene, og ved korrekt brug er du sikret det optimale resultat.