Powergel:
Er et produkt, hvor man har taget fordelene ved både gele og akryl, som hertil er kombineret til et innovativt produkt. Powergel er det nyeste indenfor neglebranchen og fra Magnetic. Ved at tage fordelene ved både gele og akryl, gør man det muligt, at kunne få negle som er det maksimale stærkere end din egen naturnegl, som hertil betyder at neglene stadig kan støbes tyndere, uden at det giver problemer med holdbarheden. Powergel anbefales til alle typer mennesker, da produktet er yderst fleksibelt. Opfyldning af powergel negle anbefales indenfor 3-3,5 uge.

Building base forstærkning:
Er den nyeste metode indenfor forstærkning af naturneglene fra Magnetic, hvor forstærkningen i sig selv er ligeså stærk som akryl eller gele afhængig af den enkelte naturnegl. Building base er en gennemsigtig forstærkning, og behandlingen fås med eller uden gelpolish ovenpå. Ønsker du et mat look af din forstærkning, så building base ikke kan ses tydeligt, så er dette også en mulighed. Opfyldning af building base anbefales indenfor 3-3,5 uge.

Seal & Protect:
Er et innovativt produkt fra Magnetic, som med sin unikke formel går ind og plejer naturneglen fra bunden, og heraf arbejder sig op igennem de forskellige lag i neglen, for at kunne genopbygge og pleje eventuelle skader/mangler. Seal & Protect er inkluderet i alle vores neglebehandlinger. Mulighederne med Seal & Protect er mange, og anbefales uanset om du har skadet negle, er neglebider eller bare ønsker ekstra pleje af dine naturnegle. Behandlingen fås med eller uden gelpolish som en forstærkning i sig selv. Seal & Protect er gennemsigtigt, så du kan bære den uden, at andre kan se den. Opfyldning af Seal & Protect anbefales indenfor 3-3,5 uge.

Gelpolish:
Er en metode, som kombinere hverdagens neglelak og gele. Og med den unikke formel, vil du få et flot og holdbart resultat op imod 3 uger, og i mange tilfælde endnu længere tid. Ved gelpolish vil du undgå alle udlemper ved den almindelige neglelak; krakelering, ridser i lakken, lange tørretid og korte holdbarhed. Gelpolish anbefales til alle typer mennesker, og er et fantastisk produkt i sig selv. Gelpolish fås i utallige farve og kombinationer, så vil derfor passe til alle uanset alder. Opfyldning af gelpolish anbefales indenfor 3 uger.

Nailart: