Bryn og vipper:
Flotte bryn og vipper er dit ansigts visitkort, og derfor et absolut must for erhver. Hos MD Beauty stræber vi efter, at dine bryn er stylet efter netop dit ansigt, så du for det bedste og helt unikke resultat. Vi udføre den klassiske bryn behandling med/uden farve, retning og Brow lift (bryn løft). Udover kan du kombinere den klassiske bryn behandling med lash lift, brow lift samt lash & brow botox. Vi anbefaler genfarvning og retning indenfor 3-4 uger.

 

Brow lift/Brow lamination:
Ved denne behandling vil dine naturbryn få et løft/blive rettet op. Du har måske vilde bryn, som enten stritter eller vokser i flere forskellige retninger. Derfor vil du med denne bryn behandling opnå et mere ensartet og stilrent look af dit naturbryn. Brow lift/brow lamination behandlingen inkludere en yderst effektiv keratin kur, som for brynet til, at fremstå fyldigere idet, at kuren går i dybden i hvert enkelt brynhår. Keratin kuren giver derfor den optimale og mest effektive pleje. Vi anbefaler, at man bruger Lash Essence balsam til pleje af dit nye bryn løft efter behandlingen for hertil, at opnå den optimale holdbarhed optil 6-8 uger. Lash Essence kan købes hos os i salonen til 225kr. 

Bemærk.. Hvis dit bryn har for svag/følsom hårstruktur, så kan det ikke garanteres, hvordan bryn løftet bliver idet, at brynhårene ikke er stærke nok til, at kunne opretholde et bryn løft.

Med et Brow lift/Brow lamination vil du altså få et langt mere stilrent look, som også er nemmere, at tæmme om morgen i forbindelse med din hverdags make-up. Brow lift/Brow lamination kan kombineres med andre af vores gældende behandlinger, hvor du også har mulighed for, at opnå en fast besparelse.